Teleskopinė rankena HECHT 9620
search
  • Teleskopinė rankena HECHT 9620

Teleskopinė rankena HECHT 9620

22,22 €
Su mokesčiais Pristatymas per: 1-3 d.d.

HECHT 9620 - teleskopinė rankena

Teleskopinė rankena su peties juosta. Ilgis: 115 - 155 cm Skirta HECHT 9520 ir HECHT 6520.

Kiekis
Pristatymas per: 1-3 d.d.

Teleskopinė rankena su ergonomine rankena, skirta patogiam valdymui ir prijungtų įrenginių mygtukams. „ ACCU“ programos 1278 dalis . HECHT 6520 arba HECHT 9520 galima lengvai pritvirtinti prie teleskopinės rankenos, prie kurios jūs paprasčiausiai prijungiate akumuliatorių, pvz .: HECHT 001277B arba kita ACCU programa 1278. Įkroviklis ir akumuliatorius neįtraukti, jie turi būti užsakomi atskirai .



Kas yra 1278 ACCU programa ir kokią naudą ji turi?
Akumuliatoriaus maitinimas suteikia daug privalumų.  Elektros variklis yra tylus, nesukelia smirdančių ir nuodingų garų. Palyginti su vidaus degimo varikliu, jūs neturite paleisti, reguliariai prižiūrėti, keisti alyvą, oro filtrus. Elektrinis variklis yra patikimesnis nei palyginti sudėtingas degimo variklis. Tačiau pagrindinis įprastos elektros mašinos trūkumas yra elektros kabelio poreikis. Kabelis riboja judėjimą, su nedideliu dėmesiu, yra sugadinimo ir galimo elektros smūgio pavojus.

Visi šie trūkumai išsprendžiami maitinant mašiną iš lengvos ličio baterijos .

Šiuolaikinės ličio baterijos yra lengvos, turi didelį energijos kiekį ir, tinkamai prižiūrint, turi gana ilgą tarnavimo laiką. Trūkumas yra didesnė jų kaina. Programa „ACCU“ pašalina šį trūkumą, leidžiant įvairiems produktams gaminti vieną akumuliatorių .

Be to, „ ACCU“ programoje 1278 vienos rūšies baterija gali būti naudojama dirbtuvėse ir kai kuriuose sodo įrenginiuose. Pavyzdžiui , galite naudoti tą patį akumuliatorių, kad galėtumėte maitinti sėjamąją , pvz.,  Genėjimo pjūklą arba gyvatvorių žirklį.

Jei perkate vieną iš HECHT 1277, HECHT 1278 arba HECHT 1289 sėjamųjų , kartu su gręžtuvu gausite įkroviklį ir dvi baterijas , kurias galite naudoti visiems ACCU 1278 gaminiams.

Dabartinį suderinamų baterijų pasiūlymą rasite čia

Programa „ACCU“ , kai perkate, sutaupys tūkstančius kronų. Jūs vargu ar pastebėsite elektros energijos, reikalingos akumuliatoriui įkrauti. Palyginkite tai su benzino vejapjovės degalų kaina, pridėkite variklio alyvos kainą arba oro filtrą, kurį turėtumėte pakeisti vejapjovėje bent kartą per sezoną.

Ir po tam tikro laiko, dėl riboto akumuliatoriaus veikimo laiko, jis pradės bėgti nuo kvapo, jūs įsigysite tik vieną naują ir vėl turėsite visų mašinų diską.

Seminare ar garaže turite vieną įkroviklį, skirtą vienai baterijai. Jums nereikia baigti ličio akumuliatoriaus, galite jį įkrauti po kiekvieno naudojimo, todėl visada esate pasiruošę dirbti.

„ACCU“ programa 1278 taupo ne tik pinigus, bet ir gamtą.

4 Prekės

Jums taip pat gali patikti

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.