• Išparduota
HECHT FATBOY SILVER elektrinis dviratis
search
  • HECHT FATBOY SILVER elektrinis dviratis

HECHT FATBOY SILVER elektrinis dviratis

1 299,00 €
Su mokesčiais

HECHT FATBOY SILVER - elektrinis dviratis
Sporto lauko dviratis su plačiomis padangomis („Fat Bike“ - „Snow Bike“). Aliuminio rėmas. 36 V / 13 Ah baterija. Diapazonas yra apie 60 km. Priekinės pakabos fiksavimo šakutė.

Kiekis
Išparduota

Prekių aprašymas
Kalnų dviratis su labai didelėmis padangomis, dažnai vadinamas „Riebalų dviračiu“ arba „sniego dviračiu“. Šių itin lipnių padangų, pasižyminčių dideliu amortizacijos poveikiu, savybės leidžia važiuoti sniegu, smėliu ar kalnais.

„HECHT FATBOY“ yra įrengtas galinio rato centre esantis elektrinis variklis, kurį maitina 36 V ličio baterija , kurios talpa yra 13 Ah . Padedant elektros varikliui, jūs galite lengvai važiuoti net staigias kalvas, kur net ir sunkiausi sportininkai prakaituoja. Taip pat galite išjungti elektros variklį. Dviračio asortimentas, padedant elektros varikliui, yra apie 60 km . Be abejo, dviratis taip pat gali būti naudojamas kaip nuolatinis dviratis be pagalbos.

Dėl didelio aiškiai ekrane matote akumuliatoriaus būseną, dabartinis greitis nustatytą lygį pagalbą elektros varikliu ir rida. Taip pat galite peržiūrėti vidutinį ir maksimalų greitį.

E-dviračių valdymas yra paprastas. Viskas yra valdoma trimis mygtukais kairėje rankenoje . Norėdami įjungti arba išjungti pedelec, ilgai paspauskite M mygtuką. Trumpai paspauskite šį mygtuką, kad ekrane būtų rodoma informacija. Naudokite pliuso / minuso mygtukus (+/–), kad nustatytumėte pagalbos intensyvumą devyniuose lygiuose arba išjunkite. Paspauskite ir palaikykite pliuso (+) mygtuką, kad įjungtumėte arba išjungtumėte priekinius žibintus ir ekrano apšvietimą. Įdomus bruožas yra vaikščiojimo asistentas . Paspauskite ir palaikykite minuso (-) mygtuką 2 sekundes, kad perjungtumėte ratą į vaikščiojimo pagalbos režimą, ir jis pradės judėti maždaug 6 km / h. Jūs tikrai naudosite šią funkciją, pavyzdžiui, jei stumsite dviratį į stačią kalną. Pėsčiųjų asistentas aktyvuojamas tik tada, kai laikysite nuspaudę minuso (-) mygtuką. Atleidus mygtuką, ratas nedelsiant sustoja.

Dviratyje yra priekiniai žibintai ir galinis žibintas.

Jums nereikia vairuotojo pažymėjimo e-dviračiui važiuoti .
Transportas
Motoroleriai, motociklai, keturračiai, e-dviračiai ir traktoriai tiekiami surinkti ir sureguliuoti . Tuo pačiu metu prieš pradedant eksploatuoti reikalingas trumpas mokymas .

Dėl šių priežasčių neįmanoma siųsti šių produktų įprastomis kurjerių paslaugomis, nes yra didelė žalos rizika. Todėl tai įmanoma tik transporto priemone:

Asmeninė kolekcija „HECHT
“ Pardavimų inžinierius gaminį paruošs jums parduotuvėje, susipažins su produktu ir trumpais mokymais. Tada galėsite patys tvarkyti transportą iš savo namų parduotuvės, arba galite užsisakyti mūsų įmonę „HECHT“ savo parduotuvėje.
Transportas HECHT HECHT
transportas pasirinktas užsakymo metu e-parduotuvėje. Tuomet su Jumis susisieksime su mūsų darbuotojais, norėdami susitarti dėl pristatymo ir apmokėjimo. Tada mūsų technikas pristatys gaminį į jūsų namus, kur bus pristatytas ir apmokytas.
Transporto HECHT kaina iki 10 km yra 280 CZK. Kiekvienas papildomas kilometras mokamas 20 CZK. Atstumas skaičiuojamas nuo parduotuvės iki pristatymo vietos, jei užsakoma internetu, tai apskaičiuojama nuo artimiausios HECHT prekės ženklo parduotuvės iki pristatymo vietos. HECHT transportą galima naudoti tik Čekijos Respublikoje.

 

Parametrai
Variklis    Elektrinis 250W
Svoris (kg)    26
Rato skersmuo priekyje / gale (coliais)    26/26
Akumuliatorius - įtampa (V)    36
Akumuliatorius - talpa (Ah)    13
Akumuliatoriaus tipas    Li-ion

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.