• Išparduota
Trimeris akumuliatorinis DC40V HECHT 1440
search
  • Trimeris akumuliatorinis DC40V HECHT 1440
  • Trimeris akumuliatorinis DC40V HECHT 1440
  • Trimeris akumuliatorinis DC40V HECHT 1440
  • Trimeris akumuliatorinis DC40V HECHT 1440
  • Trimeris akumuliatorinis DC40V HECHT 1440
  • Trimeris akumuliatorinis DC40V HECHT 1440
  • Trimeris akumuliatorinis DC40V HECHT 1440

Trimeris akumuliatorinis DC40V HECHT 1440

137,00 €
Su mokesčiais

Trimeris akumuliatorinis DC40V HECHT 1440

Akumuliatorius Li-ion DC 40V; 4,0 Ah/5,0 Ah

Darbinis plotis su peiliu: 25,4 cm.

Darbinis plotis rite: 30 cm.

Svoris: 5,5 kg.

Komplekte: pjovimo ritė su valu, pjovimo peilis, pečių diržas

Be akumuliatoriaus ir pakrovėjo

Kiekis
Išparduota

„HECHT 1440“ belaidžiu šepetėliu yra pranašumas, nes jis veikia ramiai, lyginant su įprastu varikliu. Jūs netrukdysite kaimynams triukšmo ar nerimauti išmetamųjų dujų. Tik 5,5 kg svoris greitai taps mėgstamu pagalbininku, su kuriuo jūs galite lengvai pjauti žolę, kur jis negali būti pasiektas įprastu vejapjove, pvz., Šlaitais, grioviais ar vietomis tarp dekoratyvinių medžių. Su 30 cm trimmerio galvute taip pat galima pjauti apaugusią žolę. su 25,4 cm metaliniu disku, nėra problema pjauti jaunus ore augančius medžius arba, pavyzdžiui, sutepti augančią avietę.

Baterijos ir įkroviklis neįtraukti!



Kas yra programa ACCU 5040 ir kokie privalumai?
Akumuliatoriaus maitinimas suteikia daug privalumų.  Elektros variklis yra tylus, nesukelia smirdančių ir nuodingų garų. Palyginti su vidaus degimo varikliu, jūs neturite paleisti, reguliariai prižiūrėti, keisti alyvą, oro filtrus. Elektrinis variklis yra patikimesnis nei palyginti sudėtingas degimo variklis. Tačiau pagrindinis įprastos elektros mašinos trūkumas yra elektros kabelio poreikis. Kabelis riboja judėjimą, su nedideliu dėmesiu, yra sugadinimo ir galimo elektros smūgio pavojus.

Visi šie trūkumai išsprendžiami maitinant mašiną iš lengvos ličio baterijos .

Šiuolaikinės ličio baterijos yra lengvos, turi didelį energijos kiekį ir, tinkamai prižiūrint, turi gana ilgą tarnavimo laiką. Trūkumas yra didesnė jų kaina. Programa „ACCU“ pašalina šį trūkumą, leidžiant įvairiems produktams gaminti vieną akumuliatorių . Pavyzdžiui, jūs gausite vejapjovę, grandininį pjūklą, gyvatvorių žirklį, vejapjovę, sniego pūstuvą, kultivatorių, vejos aeratorių, lapų dulkių siurblį ir kitas mašinas, kurias paprastai reikės keleto ir palyginti brangių skirtingų baterijų.

Programoje ACCU reikia įsigyti tik vieną 40V bateriją ir įkroviklį. Tuomet jie bus naudojami visų šiame programoje esančių produktų maitinimui. Jei vienai baterijai nepakanka dirbti, paprasčiausiai paimkite antrą ir tada jūs visada galite dirbti su vienu ir tuo tarpu įkrauti kitą.

Dabartinį suderinamų baterijų pasiūlymą rasite čia

Programa „ACCU“ , kai perkate, sutaupys tūkstančius kronų. Jūs vargu ar pastebėsite elektros energijos, reikalingos akumuliatoriui įkrauti. Palyginkite tai su benzino vejapjovės degalų kaina, pridėkite variklio alyvos kainą arba oro filtrą, kurį turėtumėte pakeisti vejapjovėje bent kartą per sezoną.

Ir po tam tikro laiko, dėl riboto akumuliatoriaus veikimo laiko, jis pradės bėgti nuo kvapo, jūs įsigysite tik vieną naują ir vėl turėsite visų mašinų diską.

Seminare ar garaže turite vieną įkroviklį, skirtą vienai baterijai. Jums nereikia baigti ličio akumuliatoriaus, galite jį įkrauti po kiekvieno naudojimo, todėl visada esate pasiruošę dirbti.

ACCU programa 5040 taupo ne tik pinigus, bet ir gamtą.

 

Galbūt jus domina:
Parametrai
Variklis    40 V
Disko tipas    Belaidis
Darbinis plotis (cm)    25.4
Svoris (kg)    5.5
Skirstomas velenas    Taip
Stygos darbinis plotis (mm)    300
Peilio darbo plotis (mm)    254

Jums taip pat gali patikti

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.