• Išparduota
HECHT 54812 SILVER bagis
search
  • HECHT 54812 SILVER bagis

HECHT 54812 SILVER bagis

989,00 €
Su mokesčiais

HECHT 54812 - akumuliatorinis bagis.
Akumuliatoriniai bagiai su metaliniu rėmu. Ratai su padangomis, greitis iki 35 km / h. Variklis 500 W

Kiekis
Išparduota

Prekių aprašymas
HECHT 54812 yra belaidė buggy, skirta laisvalaikiui. Automobilį maitina 500 W elektros variklis, kurio greitis siekia iki 35 km / h. Elektros pavara yra visiškai tylus ir nesukuria dūmų. Pavyzdžiui, galite paleisti savo automobilį sode be jokių kaimynų rūpesčių.
„Buggy“ valdomas pedalais, o dešinysis pedalas veikia kaip droselis, o kairysis pedalas - stabdys. Prietaisų skydelyje yra raktų jungiklis. Be rakto automobilio negalima paleisti, o tai neleidžia vaikams važiuoti su buggy be tėvų žinios. Greičio ribotuvui reguliuoti naudojamas kitas langelis su antruoju mygtuku. Be šio mygtuko ribotuvas negali būti įjungtas. Todėl, jei nuspręsite pavesti vairuotojui vairuotojui, kuris dar neturi pakankamai kontrolės, jis negali keisti savo greičio savavališkai be šio rakto vairuojant. Kitas valdymo skydelio elementas yra važiavimo krypties jungiklis, skirtas pasirinkti, ar norite eiti pirmyn, ar atgal. Tuo pačiu metu lentoje rasite akumuliatoriaus įkrovos indikatorių.
Pastatytas ant standaus plieno vamzdžio rėmo, „Buggy“ turi viršutinį apsauginį rėmą virš vairuotojo galvos, kuri apsaugo vairuotoją, kai automobilis yra perkeliamas. Sėdynėje yra saugos diržas. Sėdynę galima perkelti ir pritaikyti prie vairuotojo dydžio, kad būtų patogiai valdoma transporto priemonė.
Ši buggy nėra transporto priemonė, ji neturi būti naudojama viešaisiais keliais.

Parametrai

Keliamoji galia (kg) 80
Ilgis (mm) 1380
Maks. greitis (km / h) 35
Plotis (mm) 830
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.