HECHT 8514 vakuminis siurblys lapams ir nešvarumams šalinti
search
  • HECHT 8514 vakuminis siurblys lapams ir nešvarumams šalinti
  • HECHT 8514 vakuminis siurblys lapams ir nešvarumams šalinti
  • HECHT 8514 vakuminis siurblys lapams ir nešvarumams šalinti
  • HECHT 8514 vakuminis siurblys lapams ir nešvarumams šalinti
  • HECHT 8514 vakuminis siurblys lapams ir nešvarumams šalinti

HECHT 8514 vakuminis siurblys lapams ir nešvarumams šalinti

599,00 €
Su mokesčiais Pristatymas per: 1-3 d.d.

Variklio dulkių siurblys / lapų pūstuvas, kurio eiga ir plotis 58cm.

173 cm3 tūrio variklis, kurio vardinė galia yra 4 kW.

Krepšelis 155l. Svoris 46,6kg. Rotacinis šepetys šaligatviams šluoti. Siurbimo antgalis sunkiai pasiekiamų vietų siurbimui

Kiekis
Pristatymas per: 1-3 d.d.

HECHT 8514 yra unikalaus dizaino dulkių siurblys, kuris gali lengvai valyti žolę ir asfaltuotus paviršius. Maža ratų bazė užtikrina lengvą manevringumą, išlaikant aukštą mašinos stabilumą. Horizontaliai išdėstyta plieninė turbina leido sukurti galingą ir tuo pačiu lengvą mašiną, su kuria malonu dirbti.

58 cm pločio priekinis antgalis naudojamas įprastam lapų siurbimui. Dėl centrinio mašinos aukščio reguliavimo vienu svirties judesiu galima reguliuoti purkštuko aukštį virš žemės. Mašiną galite lengvai pritaikyti esamoms sąlygoms, priklausomai nuo siurbiamo paviršiaus kokybės. Nusiurbti lapai susmulkinami masyvioje plieninėje turbinoje ir keliauja į 150 litrų maišelį, kuris taip labai užpildomas.

Kad būtų lengviau siurbti išilgai, pagrindiniame antgalyje yra maži ratai šonuose. Sandariai siurbiant prie sienos, antgalio ir sienos nėra kontakto. Tai sumažina bet kokius sienos įbrėžimus ar purkštuko pažeidimus.

Tada lengvai nuvalykite sunkiai pasiekiamas vietas, pavyzdžiui, po krūmais, žemės kampuose ir kt., Tada lengvai atlikite rankinį antgalį. Jame yra teleskopinė rankena, kurios ilgį galite lengvai pritaikyti pagal dabartinius poreikius. Rankinį purkštuką galima prijungti priekyje prie pagrindinio purkštuko, todėl jis veikia kaip dulkių siurblys. Lygiai taip pat lengva pritvirtinti jį prie mašinos galinės dalies, o ne krepšį. Šioje padėtyje jis tada veikia kaip galingas pūstuvas.

Mašinoje gali būti sumontuotas besisukantis šepetys, kurį galima įsigyti kaip papildomą priedą . Ant asfaltuoto paviršiaus esantis šepetėlis pašalina ir nešvarumus, kuriems išleisti nepakaktų bet kokio dulkių siurblio įsiurbimo galios. Tada šaligatvio ir grindinio valymas yra puikus.

Pastebėta :

Kuriant buvo nežymiai pakeista konstrukcija. Iš pradžių abi valdymo svirtys buvo montuojamos ant apatinės rankenos pusės. Tačiau norint patogiau valdyti, kelionės svirtis buvo perkelta į rankenos viršų. Tačiau gali būti, kad kai kuriuose vadovuose bus aprašytas originalus važiavimo svirties tvirtinimas. Svirčių kryptis savaime neturi įtakos mašinos funkcijai.

Parametrai

Variklis HECHT 4 taktų

Variklio darbinis tūris (cm3) 173

Nominali galia SAE J1940 (kW) 4

Didžiausia variklio galia (AG) 6

Svoris (kg) 46.6

Darbinis plotis (cm) 58

Krepšelio tūris (litrais) 155

Maks. variklio darbo greitis (aps / min) 3400

Kuro bako talpa (litrai) 1.5

2 Prekės

Jums taip pat gali patikti

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.