• Išparduota
HECHT 54502 motociklas
search
  • HECHT 54502 motociklas

HECHT 54502 motociklas

350,00 €
Su mokesčiais

HECHT 54502

ACCU motociklas. Baterija 36 V, 8 Ah. Variklis 500 W. Svoris 25 kg. Greitis 7 - 25 km / h. Diapazonas 20 km. 2.5-10 ratų ratas. Trys greičiai. Įkrovimo laikas - 8 val.

Kiekis
Išparduota


1909/5000
Prekių aprašymas

Elektrinis variklis su 36 V 8 Ah baterija. Puikiai tylus, be emisijos leidžia dviratį naudoti net tose vietose, kur negali būti veikiami triukšmingi ir gniuždomi degimo varikliai. Todėl nėra problema puikiai mėgautis sodu sekmadieniais be priežasties kaimynui protestuoti. Tačiau tuo pat metu reikia nepamiršti, kad dviratis yra toks tylus, kad jo veikimas tose vietose, kur vyksta kiti žmonės, gali būti pavojingas, nes artėja mašina nėra girdima.

Motociklų pagrindą sudaro kokybiškas plieninis rėmas su stilingais plastikiniais dangteliais, kurie užbaigia tikro motociklo išvaizdą. Priekinis ratas sumontuotas pakabinimo šakėje, galinio rato pakaba yra išspręsta centrine pakaba, panaši į tikrąsias motociklų mašinas. Aliuminio lydinio ratlankiai yra su tarpinėmis enduro padangomis, kurios užtikrina optimalų sukibimą tiek ant kieto paviršiaus, tiek su veja, arba ant nepadengto kelio. Priekiniai ir galiniai ratai turi diskinius stabdžius.

Variklio sūkių skaičių galima sumažinti ir užrakinti 7/15/25 km / h raktu. Stabdžiai valdomi rankenų svirtimis. Dešinėje rankenoje yra akceleratorius (droselis), kurio greitis nuolat nustatomas. Šalia dujų yra LED skydelis, rodantis akumuliatoriaus įkrovos būseną. Platus vairas užtikrina patogų darbą. Papildomam saugumui vidurinėje dalyje pridedama minkštinta putų danga.

500 W variklis, kurio vardinis sukimo momentas yra 1,9 Nm, netrukdo degimo varikliams įvairiais būdais. Dviratis yra labai greitas, tačiau jo veikimas ir diapazonas, žinoma, priklauso nuo vietovės ir vairuotojo svorio. Didžiausia apkrova yra 75 kg, maksimalus diapazonas yra iki 20 km vienam įkrovimui. Įtrauktas įkroviklis, kuriuo baterija gali būti įkraunama iš įprastos lizdo maždaug per 8 valandas.

Įtrauktas įkroviklis, pagrindinis įrankių rinkinys ir lipdukai (lipdukai).

Šis dviratis nėra transporto priemonė, jo negalima naudoti viešuose keliuose!

Parametrai
36 V / 500 W variklis
Ilgis 125 cm
Aukštis 80 cm
Plotis 56 cm
36 V / 8 Ah baterija
Greitis 7 - 25 km / h

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.