• Išparduota
HECHT 56150 RED keturratis
search
  • HECHT 56150 RED keturratis

HECHT 56150 RED keturratis

1 760,00 €
Su mokesčiais

HECHT 56150 - akumuliatorinis belaidis keturratis ATV su metaliniu rėmu. Variklis 1200W. Greitis iki 40 km / h. Baterija 60V / 20Ah. Diapazonas iki 60 km. Galingumas 120 kg.

Kiekis
Išparduota

Privalumai

kokybiškas ir gerai suprojektuotas keturių ratų reljefas, matinis kamufliažas

sumažinimas

5 x 12V baterijos garantuoja ilgą nuotolį iki 60 km (priklausomai nuo apkrovos ir reljefo)

automatinis perjungimas, įjungiami tik į priekį arba atgal

dideli ratai, modernus didelis LED ekranas su greičiu, įkrovos būsena ir ekrano spalvų parinktys, 2018 metų modelis

Šviesos diodų šviestuvai su pertraukikliu

daugiapakopis standumo reguliatorius

stabdžių stabdys stabdymui

aukštos kokybės visureigių padangos

2 „priekaba, priekabos sukabinimui

ramioje ir ekologiškoje elektros variklyje galite važiuoti beveik visur ant keturračio dviračio, pvz., pasivaikščioti su savo vaikais parke, kur negalite eiti iš benzino quad

„HECHT“ numerio ženklas ir populiarus „Hecht“ vėliava išskirs jūsų ATV iš kitų

HECHT 56150 yra įkraunamas keturių ratų ratukas, skirtas laisvalaikio veiklai žalioje kamufliažoje. Diską maitina galingas 1200 W elektros variklis , maitinamas 60 V baterija, kurios galia yra 20 Ah. Tai leidžia ATV pasiekti 40 km / h greitį. Įkrovimo laikas yra apie 8–10 val. Žinoma, greitį ir diapazoną veikia vairuotojo svoris ir vietovė. Mašina gali vežti iki 120 kg .

Keturvietyje yra priekiniai būgniniai stabdžiai ir galiniai skysčio diskai . Abu stabdžio svirtys gali būti užrakintos, tai yra naudinga, pavyzdžiui, stovint ant šlaito. Variklis sumontuotas ant galinės pakabos ašies, o transmisija iš variklio į ašį yra per uždarą pavarų dėžę. Taip pat sumažėja , kurį valdo svirtis dešinėje pusėje po vairu. Priekiniai ratai yra su atskirai pakabinamomis pakabinamomis rankomis. Ratai yra aprūpinti didelėmis padangomis, kurių protektoriaus raštas yra apvalus ir užtikrina puikų sukibimą net ir lauke. Skaitmeninis tachometras sumontuotas ant vairo. Po vairais, kur paprastai yra degalų bakas, yra akumuliatoriaus įkrovos indikatorius. Mašinoje yra priekinis ir galinis laikiklis.

Taip pat yra priekiniai ir galiniai LED žibintai, LED indikatoriai arba ragas. Šviesos diodų apšvietimas taupo akumuliatoriaus energiją dėl minimalaus energijos suvartojimo ir beveik neturi įtakos visam kvadratiniam diapazonui. Predatorinis ir pagreitinamasis aparatas artėja prie „suaugusiųjų“ visureigių su vidaus degimo varikliais. Tačiau absoliučiai tylus, be teršalų išmetimas yra esminis pranašumas. Todėl taip pat galima dirbti tose vietose, kur triukšmas ar teršalų kvapas gali sutrikdyti aplinką, bet nėra skirtas kelių eismui.

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.